Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Heel veel dikke vlokken op de webcams in deze skigebieden

Wintersportredacteur

De winter is weer terug en de verse sneeuwhoeveelheden blijven maar oplopen. De sneeuwdump van afgelopen vrijdag is nog niet afgelopen in enkele regio’s. Een nieuwe storing trekt van Frankrijk naar Italië en dat is te zien op de webcams. Dikke vlokken vallen naar beneden!

Besneeuwde webcams

In de West- en Zuid-Alpen blijft het maar sneeuwen. Het sneeuwt zowel in de Pyreneeën als in de Franse-, Zwitserse- en Italiaanse Alpen en Dolomieten. De meeste sneeuw valt in het noordwesten van Italië, daar blijft het sneeuwen tot en met woensdag. De sneeuwhoeveelheden kunnen weer flink oplopen, tot wel een meter op sommige plekken. Lees meer over deze sneeuwval ›››

Onder andere in deze regio’s dwarrelen de dikke vlokken momenteel uit de lucht. Ben je momenteel in de bergen en sneeuwt het bij jou? Stuur het dan naar ons door!

Einde van de week nog meer sneeuw

De voorspellingen laten voor donderdag een prachtige dag in de wintersportgebieden zien en daarna zijn er opnieuw sneeuwkansen. Ook weer vooral voor de Zuid- en West-Alpen. Het is nog even afwachten hoeveel en waar precies, daar houden we je natuurlijk van op de hoogte!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in