Nieuwsalert per mail ontvangen

Groot feest in Gerlos: Gerlos Feestweek

Van 23 tot en met 27 maart gaat het weer helemaal los in het Oostenrijkse Gerlos: het is weer tijd voor de Gerlos Feestweek met heel veel leuke optredens en bekende Nederlanders!

Gerlos doet wederom waar het goed in is: het organiseren van een van de leukste après-ski evenementen van het seizoen met heel veel Nederlandse sterren. Dagelijks worden er optredens boven op de berg en op het Gerlosfeestplein gegeven. Voor de feestweek heb je wel een après-skipas nodig, die je op deze website kunt bestellen. Je weet dan zeker dat je mee kunt zingen met Gers Pardoel en dat je vooraan kunt staan bij het optreden van Lange Frans. Er zijn meer optredens die week van onder andere Thomas Berge, Grad Damen, Leonie Meijer en nog veel meer artiesten.

Heb je nog niet geboekt maar wil je wel graag in deze periode naar Gerlos? Dan biedt Gerlos veel mogelijkheden. Zo zijn er heel veel leuke hotels, chalets en appartementen voor grote en kleine groepen. Bij voorkeur kies je voor logies met ontbijt, half- of volpension. De logistieke benodigdheden zijn ook geregeld. Zo kun je je skipas tegelijk met het hotel of pension boeken, net zoals het vervoer met bus, vliegtuig of eigen vervoer. Wil je het simpel houden of toch liever wat luxer? Alles is mogelijk: stel je reis samen op Arke.nl en profiteer van leuke aanbiedingen!

Gerlos feestweek

Nog nooit in Gerlos geweest? Naast deze fijne feestweek en alle andere après-ski faciliteiten, kun je in Gerlos ook fantastisch wintersporten. Het bekende wintersportdorp ligt op ruim 1200 meter hoogte en wordt omsingeld door de mooie Alpenbergen. Gerlos heeft de perfecte combinatie tussen goede après-ski sferen en een uitgebreid pistegebied in de Zillertal Arena, met in totaal 139 kilometer piste. Zowel de beginner als de gevorderde skiër kan zich er dagenlang vermaken. Na inspanning, tijd voor ontspanning. Dus vanaf een uurtje of vier drink je gezellig een drankje in de après-ski tenten en vliegen de Nederlandse hits je om de oren. Oergezellig dus!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in