Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis leren snowboarden voor kinderen van 3-8 jaar in Nederland

Je kind te jong om te snowboaren? Onzin. Al vanaf 3 jaar kunnen kids spelenderwijs leren snowboarden onder speciale begeleiding. Dat kan op vakantie, maar ook in Nederland. Daarom organiseert Chickies & Binkies drie gratis clinics voor kids van 3-8 jaar oud om te ervaren hoe het is om op een snowboard te staan.

De clinics
De drie clinics worden gegeven in de echte sneeuw van Skidôme Rucphen en Terneuzen en De Uithof in Den Haag. Tijdens de clinics kunnen de kids zich uitleven in een speciaal mini snowpark dat lijkt op een speeltuin. Dankzij de verschillende hindernissen en het speciale materiaal leren de kids zo de beginselen van het snowboarden. De clinics duren van 13.00 – 15.00 uur en worden begeleid door

De data
– 1 oktober: Skidôme in Rucphen
– 2 oktober: De Uithof in Den Haag
– 8 oktober: Skidôme in Terneuzen

De organisatie
Organisator van de clinics is Chickies & Binkies, een webwinkel in wintersportkleding en accessoires voor je kids. Eigenaar Wietse de Wit schrijft ook dit jaar weer regelmatig blogs voor ons met uiteenlopende onderwerpen. Een hit van vorig jaar was de blog over de wintersportliefde van de leerplichtambtenaar. Ken je ‘m nog?

Houdt de leerplichtambtenaar eigenlijk wel van wintersport?

Deelnemen
Wil je met je zoontje of dochtertje langskomen, dan ben je van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je moet je enkel melden bij aankomst bij de stand van Chickies & Binkies. Voor vragen over de clinics stuur je een mailtje naar [email protected].

Chickies & Binkies clinic

Voorbeeld
Verwacht niet dat de kids aan het einde van de dag probleemloos naar beneden komen. Wil je weten wat je wel kan verwachten? Kijk dan eens naar de video van het Riglet Park in Gerlos. Ook hier leren kids spelenderwijs snowboarden.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in