Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

GEZOCHT: Mooiste sneeuwbeelden uit Nederland

Wintersportredacteur

In Oostenrijk geniet ik vandaag weer van de witte pistes en het witte uitzicht, maar niet alleen in de Alpen is het wit vandaag. De eerste sneeuwbeelden vanuit Nederland verschenen vanochtend al op m’n timeline en vond ik in m’n WhatsApp inbox. En omdat wij zo gelukkig worden van sneeuw zijn wij voor een foto- of video-update op zoek naar de mooiste sneeuwfoto’s en video’s vanuit Nederland.

Sneeuw in Nederland

Als het sneeuwt in Nederland staat het land op z’n kop. Iedereen is aan de ene kant blij met de sneeuw omdat het zo’n mooi uitzicht geeft, maar aan de andere kant is sneeuw in ons landje ook niet zo fijn. Onze vervoersmiddelen zijn namelijk niet zo goed voorbereid op de winter als hier in Oostenrijk.

Vannacht gebeurde de eerste ongelukken alweer op de wegen. KNMI heeft zoals verwacht code geel afgegeven en dat is natuurlijk meer dan terecht. Het is glad en in Nederland rijden veel auto’s zonder winterbanden rond. Ook veel fietsen zijn al onderuit gegaan vanwege de gladheid. Toch levert de sneeuw gelukkig ook mooie plaatjes op.

Een achtertuin in het Noord-Hollandse dorpje Neck vanochtend (Foto: Harry Muller)

Beelden gezocht

Naar die mooie plaatjes zijn wij op zoek. We delen vanmiddag graag de mooiste plaatjes van sneeuwval met jullie, maar daarvoor hebben we die natuurlijk wel nodig. Daarom een vraag aan jullie: willen jullie de mooiste beelden die je hebt geschoten doorzetten naar ons? Dan gebruiken we de mooiste, uiteraard met naamsvermelding, voor een update op onze website en/of social media kanalen.

Je kunt de beelden gemakkelijk via WhatsApp naar ons toesturen door op de onderstaande button te drukken. Je appt dan naar ons nummer +31 6 21 59 53 69.

VERSTUUR VIA WHATSAPP

Vergeet niet te vermelden:
– je naam
– de locatie van de foto/video

Belangrijk is dat je de foto’s of video’s zelf hebt gemaakt, anders mogen wij die niet gebruiken. Ontzettend bedankt alvast voor het insturen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in