Nieuwsalert per mail ontvangen

Freeride Film Festival 2018: tickets nu verkrijgbaar

Wintersportredacteur

De winter komt dichterbij en we verheugen ons weer ontzettend op een paar dagen op de latten. En om echt goed in de wintersportstemming te komen kijken we wintersportfilms. Natuurlijk doen we dat thuis, maar nog veel leuker is het in de bioscoop met nog meer wintersportfanaten. Goed nieuws: tickets voor het Freeride Film Festival 2018 zijn nu verkrijgbaar!

9e editie Freeride Film Festival

Alweer voor de negende keer op rij wordt het Freeride Film Festival georganiseerd door de mannen van WePowder. Op vrijdag 2 november 2018 kunnen wintersportliefhebbers hun hart ophalen in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Die avond waan je jezelf even in de bergen, drink je een heerlijk drankje met je wintersportvrienden en maak je de vetste plannen voor komend seizoen. Geniet van de beste films in zes zalen in de mooiste bioscoop van het land.

Programma Freeride Film Festival 2018

17:30 | Deuren open
18:00 | Start films
0:00 tot 0:30 | Einde films
0:00 tot laat | Afterparty in De Kroon (gratis entree)

Tickets nu verkrijgbaar

Wil je de avond meemaken, wees dan snel. De vorige edities zijn allemaal uitverkocht geweest en de verwachting is dat het deze keer ook het geval is. Een ticket voor de hele avond kost je dit jaar 22,50 euro. De kaarten zijn te bestellen bij de bioscoop via deze link.

 

Films

In de aanloop naar het evenement wordt bekendgemaakt welke films er op de avond vertoond worden. Een paar daarvan zijn nu al bekend. De voorproefjes vind je hier. Kom jij al lekker in de stemming voor het Freeride Film Festival?

All In van Matchstick Productions

Far Out van Teton Gravity Research

Hoji van Matchstick Productions

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in