Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: skiën in maart in Ischgl is zo gek nog niet

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Na de foto-update van gisteren uit de Zillertal Arena kunnen we je deze prachtige beelden uit Ischgl van vandaag niet onthouden. Collega Vera is vanochtend verder gereisd en heeft weer genoten op de piste. Skiën in eind maart is zo gek nog niet! We hebben een paar foto’s van vandaag voor je op een rijtje gezet. Geniet je mee?

Overwegend zonnig vandaag

Na een overwegend bewolkt begin van de dag werd het al maar beter in Ischgl. De zon werd steeds intenser omdat de wolken ruimte maakten. Wat levert de lucht vol met wolken en zon toch prachtige plaatjes op!

Skiseizoen in Ischgl is nog niet afgelopen!

Heb jij al eens overwogen om te gaan skiën tegen het einde van het wintersportseizoen? In Ischgl kun je van eind maart tot begin mei nog volop wintersporten. Het seizoen is namelijk nog lang niet over! Tijdens Spring Blanc kun je de lente in de sneeuw beleven in dit skigebied. Van wintersport tot culinaire hoogtepunten en muzikale hoogstandjes, in april is het een en al feest in Ischgl. Je kunt nog heerlijk wintersporten zo laat in het winterseizoen in de Silvretta Arena en dat komt mede door de hoge ligging. Ongeveer 90% van alle pistes ligt boven de 2000 meter.

Geniet je mee?

Zoals je kunt zien, ligt er nog genoeg sneeuw in Ischgl. Daarnaast komt er ook nog eens een verse laag aan! Zo was het vandaag op de piste:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in