Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: ultiem genieten in de Zillertal Arena

Wintersportredacteur

Terwijl ik aan een glaasje Aperol Spritz in de zon op het terras van Seppi’s nip, even een kleine update over vandaag. We zijn deze week met het hele team in de Zillertal Arena en dat is natuurlijk al feest, maar vandaag is het pas echt ultiem genieten. De zon schijnt volop en we hebben er een heerlijke ochtend op de latten opzitten. Kijk je mee?

Lenteskiën in de Zillertal Arena

Het is eind maart en de lente is officieel van start gegaan, maar in de Zillertal Arena kun je nog volop van de pistes genieten kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Er ligt nog voldoende sneeuw en hoewel de temperatuur overdag ruim boven het vriespunt ligt – ook op de berg – liggen de pistes er nog prima bij. Het wordt natuurlijk wel sneller papperig nu de zon zo krachtig schijnt, maar genieten blijft het. Op dit moment is er nog zo’n 130 km aan pistes geopend in het skigebied en kun je nog allerlei leuke tochten skiën. Gewoon vroeg opstaan en ’s middags uitgebreid lunchen in het zonnetje!

Jaloersmakende beelden

Voordat je verder naar beneden scrolt een kleine waarschuwing: onderstaande foto’s kunnen nogal wat jaloezie opwekken… Bij deze sorry, maar ze zijn echt te mooi om niet te delen! 😉


En, hebben we je overgehaald om in de auto, trein of het vliegtuig te stappen? Je kunt hier nog heerlijk genieten de komende weken en dat gaan wij dus nu nog even doen. Fijne dag!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in