Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: genieten op de Kitzsteinhorn vandaag

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

In Nederland kan ik het weer omschrijven als vies, maar in de Alpen is het eerder te omschrijven als prachtig. Na de sneeuwval van de afgelopen week is het in grote delen van de bergregio erg zonnig vandaag. Collega Marlous is vandaag aan het skiën op de Kitzsteinhorn en maakt ons jaloers met heerlijke beelden.

Belachelijk mooi weer

Marlous reed gisteren naar Oostenrijk en staat vandaag voor het eerst dit seizoen op de latten. En ze heeft geluk. Marlous: “Wat is het belachelijk mooi weer vandaag! En daarbovenop hebben we nog eens perfecte sneeuwcondities, met heerlijke zachte poedersneeuw. Genieten!”

Vrij druk

Het is vandaag de mooiste dag van de week en het gletsjerskigebied is nog een van de weinige skigebieden in de regio waar geskied kan worden. “Het is wel vrij druk in het skigebied, maar dat mag de pret niet drukken. Wij gaan nog een rondje skiën en daarna heerlijk het terras op.”

Heerlijke beelden

De foto’s van Marlous liegen er niet om. Wat een heerlijke dag om te skiën! Mocht je ook op de gletsjer zijn en een rondje met Marlous willen skiën, dat kan. Ze is vrij gemakkelijk te herkennen in haar gele HEAD pak!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in