Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Foto-update: genieten in Davos-Klosters (Zwitserland)

Wintersportredacteur

Welkom bij de eerste foto-update van 2020! En wel uit het Zwitserse Davos-Klosters. Mike, Miranda en Sebi verkennen daar vandaag en morgen de pistes voor de opnames van een nieuwe aflevering van de webserie 24 UUR IN. Of het genieten is? Beoordeel zelf maar!

Genieten, genieten, genieten!

Mike, Miranda en Sebi zijn gisteren aangekomen in Davos-Klosters. Na een heerlijke nacht in 4-sterrenhotel Grischa, is het tijd om het skigebied te verkennen. De aankomende weken bezoekt het trio verschillende Zwitserse skigebieden voor de webserie 24 UUR IN. Op de afleveringen moet je nog wel even wachten, deze worden pas tijdens skiseizoen 20/21 gepubliceerd.

Heerlijke pistes en zon

“Flo na het zien van deze beelden, kun je niet meer wachten tot zondag. Dat weet ik zeker!” roept Mike door de telefoon. “Wat is het hier genieten zeg! Zo anders dan in Oostenrijk, zo geweldig!”. Volgens Mike liggen de pistes er heerlijk bij en is het prachtig weer. Ze hebben vandaag al heel wat ondernomen. Skiën, ontspannen in een hottub en lekker eten. Wat gaat er nog meer gebeuren?

Foto-update

Benieuwd naar de beelden van Mike? Bekijk ze hieronder.

Wintersport in Davos-Klosters

Davos-Klosters telt ruim 300 km aan pistes. Die zijn verdeelt over verschillende deelskigebieden die tot een maximale hoogte van 2844 meter reiken. Bijzonder aan Davos-Klosters is dat de pistes hier zo ontzettend breed zijn. Leuk weetje van Mike: ze hebben hier veel lawine gezekerde freeride afdalingen. Dat zijn ongeprepareerde afdalingen die wel worden gecontroleerd door de pistedienst. Meer over Davos-Klosters lees je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in