Nieuwsalert per mail ontvangen

First minute deal: goedkopere skipas als je vroeg boekt

Ieder jaar is het weer een flinke kostenpost op de wintersport, de skipas. Je kunt er niet omheen, maar het kan wel goedkoper. In het Zwitserse Arosa – Lenzerheide kun je namelijk sinds vorige week wel korting krijgen via het online ticket systeem. Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt. Dat wordt dus geld besparen op je skipas.

Online ticket systeem

Vanaf 13 november 2017 kun je in Arosa-Lenzerheide gebruik maken van het nieuwe online ticket systeem. Een mooi systeem wat ons betreft, gezien dit ons geld gaat schelen. De online ticket verkoop gaat namelijk onder het motto First  Minute Deal en dit betekent dat des te eerder je de skipas online koopt, des te meer korting je krijgt.

Het systeem is gebaseerd op de kaartenverkoop van Liftopia in Noord-Amerika. De korting die je krijgt is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kan de korting per dag, week of seizoen verschillen en is het ook nog afhankelijk hoeveel skipassen er nog beschikbaar zijn. Het lijkt er in ieder geval op dat de wintersporters die vroeg hun wintersport boeken en de skipassen regelen veel goedkoper uit zijn.

 

Verkoop

De online skipassen zijn te koop via lenzerheide.com/ticketshop, ticketshop.arosabergbahnen.com of de Arosa Lenzerheide App. Hier kan je dagkaarten, meerdere dagen kaarten tot 14 dagen en de 4-uren kaart aanschaffen. Mocht je dus langer dan 14 dagen op wintersport willen dan gaat de deal je helaas aan je neus voorbij.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in