Nieuwsalert per mail ontvangen

Filemelding: 1km file in Gerlos met bijzondere oorzaak

Automobilisten in Tirol, wees gewaarschuwd. In het skidorp Gerlos staat namelijk een file van 1km met een bijzondere oorzaak. Wat die oorzaak is? Bekijk de video hierboven.

Filevorming in Gerlos

Het is niet de eerste keer dat een file ontstaat in Gerlos met deze reden en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Het is juist deze charme van het wintersportoord in de zomer die je in slechts weinige dorpen in Europa tegenkomt. In Gerlos zijn de koeien namelijk de baas over het verkeer in de zomer. Zij mogen de hele zomerperiode los rondlopen. We schreven er eerder al over toen wij er ook waren, maar we wilden je deze video niet onthouden. Wij vinden het leuk!

Zomeractiviteiten Gerlos

Niet in de winter is er overigens veel te doen, in de zomer ook. Je kunt er raften, zeilen, waterfietsen, suppen, paragliden, mountainbiken, tokkelen, klimmen, canyoningen, rodelen, noem het maar op en het is er te doen. Toch weten veel Nederlanders niet dat het dorp zoveel te bieden heeft in de zomer. Best zonde eigenlijk. Bekijk bijvoorbeeld eens een paar van de onderstaande video’s. Dat is toch tof om te doen op zomervakantie?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in