Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

7 fijne aanbiedingen voor een wintersport in de kerstvakantie

Wintersportredacteur

September is begonnen en dit betekent dat we de rubriek ‘Deals op Dinsdag’ weer tot leven brengen. Het skiseizoen komt steeds dichterbij, hoog tijd om je volgende wintersport alvast te plannen! Zeker nu er volop deals beschikbaar zijn. Daarom speciaal voor jou: 7 hele fijne aanbiedingen voor een wintersport in de kerstvakantie.

Op wintersport met kerst

Droom jij al jaren van een witte kerst? Ga op wintersport! Dan weet je zeker dat je tijdens de feestdagen in de sneeuw staat. En dat niet alleen, het is ook nog eens een hele fijne periode om op wintersport te gaan. De kerstlichtjes, versierde kerstbomen en kerstsfeer maken alles net even bijzonderder. Geniet van een typisch kerstdiner uit de Alpenlanden en maak er een geweldige vakantie van.

Aanbiedingen wintersport in de kerstvakantie

Een wintersport met kerst hoeft helemaal niet duur te zijn. Om je een handje op weg te helpen, hebben we een aantal fijne aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en boeken.

accommodatie Gossau kerst
Bad Kleinkirchheim
accommodatie aanbiedingen kerst
aanbiedingen kerst mayrhofen
accommodatie kerst boeken zell am ziller
kirchberg hotel
Bormio kerst hotel

Goede annuleringsvoorwaarden

Door de huidige situatie is alles onzeker. Zo lang er geen goed werkend vaccin is, weten we niet hoe de coronacrisis zich gaat ontwikkelen. Gelukkig betekent dit niet dat je je wintersport nog niet kunt boeken. Veel reisorganisaties hebben de voorwaarden aangepast. Zo kun je bijvoorbeeld kosteloos annuleren tot een aantal weken voor vertrek, is er een mogelijkheid tot omboeken of je kunt profiteren van een geld-terug-garantie. Zo heb je in deze onzekere tijden toch een beetje zekerheid. Lees hier meer over hoe het zit met de annuleringsvoorwaarden per reisorganisatie.

beenhere

Coronamaatregelen wintersport 20/21

Skiseizoen 2020/2021 wordt anders dan je gewend bent. Door de huidige coronacrisis is een wintersport dit keer anders dan normaal. Om eventuele besmettingen te voorkomen en om ieders veiligheid te garanderen, heeft een aantal skigebieden coronamaatregelen opgesteld. Deze komen bovenop de door de overheid gestelde maatregelen.

>>> Bekijk hier een overzicht van de coronamaatregelen per skigebied <<<

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in