Nieuwsalert per mail ontvangen

Faschingsdienstag: carnaval op de piste

faschingsdienstag

Wintersportredacteur

Morgen is het weer zover: dan is het Faschingsdienstag. Het is hét hoogtepunt van de carnaval in Oostenrijk. Dat houdt meteen in dat het morgen geoorloofd is om in je beste carnavalsoutfit de piste op te gaan. Wat trek jij aan?

Als je denkt de carnaval te ontvluchten door op wintersport te gaan dan heb je het fout. Morgen staat ook de piste in het teken van carnaval. Op Faschingsdienstag gaan de wintersporter de piste op in hun mooiste kleding en ook in de après-ski kom je de verklede wintersporters tegen. Elk jaar weer is het één groot gezellig feest.

Carnaval op de piste

De verkleedpartij begint vaak al ’s ochtends vroeg. Niet alleen voor de toeristen, maar ook voor de skileraren. Zij worden vaak als geschminkt en ook de kids moeten eraan geloven. Zo kun je als carnavalfan ook gewoon in Oostenrijk genieten van het mooie feest. Hoe het er ongeveer uitziet? In de Zillertal Arena ongeveer zo.

Beste carnavalsoutfit op de piste

Wij zijn heel benieuwd wat de beste carnavalsoutfit op de piste wordt dit jaar. Spot jij hem of denk je ‘m zelf te hebben. Laat dat ons dan weten en stuur de foto naar [email protected] Als ‘ie echt goed is, dan posten we ‘m morgen op social media. Wij moeten zeggen dat we de onderstaande outfits wel echt heel vet vinden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in