Nieuwsalert per mail ontvangen

Elevenate, upcoming skikleding merk

De eerste date van Sara Rönngren en Jimmy Odén was een date op ski’s, een andere optie was er niet. Het had de dagen daarvoor 80 cm gesneeuwd en Jimmy had twee plaatsen in de eerste helikopter van de dag in Petit Combin, Zwitserland weten te scoren. Een heldere blauwe hemel en eerste sporen op de Les Follats gletsjer waren hun eerste herinneringen aan elkaar. Op dezelfde dag vroeg Sara of Jimmy samen met haar Elevenate wilde starten. En zo geschiedde het. 

Na 20 jaar in de Alpen, meer dan 6000 dagen op de ski’s, diepe poeder, freeski competities, UIAGM berggids examens, X-Games, World Cup, sponsordeals en veel meer ervaringen in de skiwereld was het voor beiden een logische stap om Elevenate te creëren. Zeker voor Sarah, die al 12 jaar werkzaam was als designer van skikleding voor diverse grote merken. Het Zweedse stel verhuisde van Verbier naar het moederland en maakt nu in Åre skikleding zoals zij dat willen. Op dit moment wordt hun derde collectie verkocht in 120 shops verspreid over 14 landen en ook in Nederland is Elevenate te verkrijgen in geselecteerde winkels.

De collectie van dit seizoen bevat veel kleuren en loopt van ondergoed tot donsjassen. Het design van de kleding is strak en er wordt gewerkt met kleurvlakken of enkele kleuren. Belangrijker dan het design is de hoogstaande kwaliteit die in alle lijnen vertegenwoordigd is. Zo is er in de jassen bijvoorbeeld twee- of drielaags Gore-tex verwerkt.

Meer informatie vind over de collectie vind je op de website van Elevenate. Hieronder alvast een voorproefje. Ik ben verkocht!

Sara Rönngren in Elevenate ski wear - ELEVENATE.COM Gösta Fries

Sara Rönngren in Elevenate ski wear – ELEVENATE.COM Gösta Fries

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in