Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Eerste wintersportvakanties nu te boeken bij Summit Travel: met korting én corona cashback

Wintersportredacteur

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat corona de hele wereld op z’n kop zette. We hadden zo gehoopt nu op de latten te staan, maar helaas. Laten we daarom maar vooruit kijken en hopen dat skiseizoen 2021/2022 geweldig wordt. En hoe doe je dat beter dan alvast te kijken naar het aanbod. Bij Summit Travel zijn de eerste accommodaties alweer te boeken met hoge kortingen én corona cashback garantie!

Het is alweer eind februari en de kans dat we deze winter nog naar de sneeuw kunnen, wordt kleiner en kleiner. Hoog tijd om je bezig te houden met de wintersport van volgend seizoen. Niet alleen omdat je dan iets geweldigs hebt om naar uit te kijken, maar ook omdat je nu profiteert van hoge vroegboekkortingen!

Boeken met corona cashback garantie

Natuurlijk snappen we dat je na zo’n onzeker seizoen als dit twijfels hebt over het nu al boeken van je wintersport. Logisch. Gelukkig is daar de corona cashback garantie van Summit Travel. Elke accommodatie boek je met deze garantie. Mocht jouw wintersport door corona niet door kunnen gaan, bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies of een sluiting van het skigebied, dan krijg je gewoon je geld terug. Daarnaast kun je bij veel accommodaties tot wel 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren, zonder opgaaf van redenen. En om het alles helemaal in te dekken, is Summit Travel ook nog eens lid van de SGR en SGRZ. Mocht de reisorganisatie eventueel failliet gaan, dan gaat de reis gewoon door of krijg je je geld terug. Geen financieel risico dus.

TIP: Drukke weken wintersport 2021/2022

Aanbiedingen skiseizoen 2021/2022

Op dit moment kun je al meer dan 100 verschillende accommodaties boeken bij Summit Travel en dat aantal groeit met de dag. Naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Bij een aantal profiteer je van hoge vroegboekkortingen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor skiseizoen 2021/2022 voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen én boeken.

Italië Hotel Menardi
Residence Les Temples du Soleil Val Thorens
Flaine accommodatie La Terrasses
Hotel Eden Saas Fee
Maria Alm Sporthotel
Résidence Daria Nor Alpe d'Huez
Hotel der Waldhof Zell am See

Met vrienden, familie of het bedrijf op wintersport

Ga jij altijd op wintersport met een grote groep vrienden of de hele familie? Of staat er soms een bedrijfsuitje op de planning? Ook daarvoor ben je bij Summit Travel aan het juiste adres. Uiteraard gelden de eerder genoemde coronavoorwaarden ook op wintersportgroepsreizen.

Groep op wintersport met dezelfde skipakken

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in