Nieuwsalert per mail ontvangen

Poederbaas Freeride 2014

‘Nieuwkomer’ in de mutsenwereld Poederbaas laat na 3,5 jaar eindelijk zijn droom uitkomen, namelijk het organiseren van een Nederlandse freeride wedstrijd – de Poederbaas Freeride. Dankzij diverse partners zijn ze er klaar voor en willen ze iedereen de kans bieden om kennis te maken met freeride skiën en snowboarden.

Poederbaas Freeride 2014

Wanneer wordt de wedstrijd gehouden?
Van 28 februari tot 4 maart kun je mee doen aan het Poederbaas Freeride event. Ter plaatse zal op één van deze drie dagen  de Poederbaas Freeride georganiseerd, afhankelijk van de omstandigheden. Dit vette evenement vindt plaats in het skigebied van Goldeck in Oostenrijk.

Welk niveau moet ik hebben om mee te kunnen doen?
Iedereen die van off-piste skiën en snowboarden houdt kan in principe meedoen, de deelnemers bepalen dus zelf hoe hoog de lat wordt gelegd. Voor de mensen die toch nog een beetje onzeker over hun zaak zijn of voor de mensen die gewoon nog een vette truc willen bijleren worden er verschillende clinics aangeboden. Dit zijn off-piste clinics die in de dagen vooraf aan het evenement zullen plaatsvinden en bordevol tips & trucs zitten.

Bezoekers zijn uiteraard ook welkom in het weekend van 28 februari tot 4 maart. Het skigebied zal namelijk gewoon open zijn en als je er dan toch bent kan je meteen een vet feestje meepakken dat uiteraard ook georganiseerd wordt door Poederbaas.

Denk je nu, VET!?! Hier moet ik bij zijn? Dat kan, want je kan je inschrijven via www.poederbaasfreeride.com.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in