Nieuwsalert per mail ontvangen

Een vliegtuig op laten stijgen vanaf de sneeuw

De besneeuwde bergen, ze zijn voor eindeloos veel zaken geschikt. Zo kun je skiën, sleeën, wandelen, snowboarden en nog veel meer. De keuze is enorm en dat maakt de witte bergen zo leuk. Een andere optie is om een vliegtuig op te laten stijgen vanaf de witte bergen. Bekijk hieronder hoe deze piloot vanaf de sneeuw zijn vliegtuig netjes weet op te stijgen. 

Je moet goede vaardigheden hebben om dit te kunnen, maar het ziet er ontzettend vet uit. De piloot in de onderstaande video weet zijn vliegtuig vanaf de besneeuwde bergen op een rustige manier op te laten stijgen. Een mooi spoor wordt in het diepe sneeuw achtergelaten. Het ziet er spectaculair uit en het is dan ook niet iets wat je snel zult tegenkomen wanneer je de pistes afdaalt. De lange, vlakke landingsbaan van asfalt inruilen voor een steile berg die bedekt is met een dikke laag sneeuw, zou jij er naast durven zitten?

Nog een opmerkelijke activiteit voor in de sneeuw

Een vliegtuig op laten stijgen vanaf de witte bergen is al heel wat, maar er zijn nog een aantal opmerkelijke activiteiten voor in de sneeuw. Dit zie je niet zo snel op de pistes. Zo kun je ervoor kiezen om te windsurfen over de sneeuw. In windsurfen op de sneeuw: iets voor jou? lees je hier meer over.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in