Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Een baan als ‘skidrager’ bij Freeride World Tour?

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Peak Performance heeft een wel heel erg opmerkelijke functie openstaan bij het bedrijf. Zo kun je kans maken op een baan als ‘skidrager’ van freeride skiër Matilda Rapaport. Het is te vergelijken met een caddy bij golf en heeft als belangrijkste taak om de ski’s keurig aan te geven voordat Matilda gaat deelnemen aan de race van de Freeride World Tour. Een baan waar iedere skifanaat van droomt!

Je krijgt de baan niet zomaar en moet flink voor gewerkt woorden. Ten eerste moet je uiteraard affiniteit hebben met skiën en moet je social vaardig zijn. Je denkt misschien aan het schrijven van een goede CV en motivatiebrief, maar dat hoeft helemaal niet. Het enige dat je hoeft te doen is het publiceren van een foto op Facebook of Instagram waaruit blijkt dat jij de meest geschikte kandidaat bent. In de post moet je de hashtag #radicaljob verwerken en uiteraard @Peakperformance taggen.

Peak Performance heeft sinds dit jaar een eigen mini serie waarin zij geweldige atleten uitlichten. De series die tot nu toe online zijn, kun je via onderstaande links bekijken

Wil jij kans maken op die leuke baan bij Peak Performance? Vertrek dan nu richting de Alpen en schiet jouw vetste foto! Laat wel even weten als je het geworden bent;)!

Bron: Peak Performance

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in