Nieuwsalert per mail ontvangen

Edwin Abels eerste Nederlander in Weense Ski- en Snowboardleraren Verband

Er heeft zich in de wintersport-business een unicum voorgedaan, want voor het eerst in de geschiedenis is er een Nederlander toegetreden tot het bestuur van het Weense Ski- en Snowboardleraren Verband. Edwin Abels, oprichter van Snowsports Academy kan nu officieel zeggen lid te zijn van het bestuur.

Edwin Abels is met het bedrijf al circa vijftien jaar intensieve samenwerkingspartner van het Verband (WSSV). De beslissing om Abels toe te laten tot het bestuur is afgelopen zaterdag genomen tijdens de Algemene Ledenvergadering die plaatsvond in de stube van de High Hills. Snowsports Academy en het Weense Ski- en Snowboardleraren Verband verzorgen samen jaarlijks vele Anwärter, NSL, Alpinkurs en Landesopleidingen. “Onze samenwerking met het Verband is altijd goed geweest van beide kanten en kan door deze nieuwe functie alleen maar beter worden”, aldus Edwin Abels.

Snowsports Academy staat bij veel Nederlandse wintersporters bekend als de grootste opleider van Nederland en verzorgt naast de Nederlandse markt ook opleidingen in Oostenrijk en België.

Bron: Snowsportsacademy.com

Snowsports Academy

 

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in