Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek Saalbach: ben jij er klaar voor?

Dutchweek Saalbach (© Stephan Versluis & Christ Clijsen)

Wintersportredacteur

Van 21 t/m 25 maart 2018 vindt in Saalbach voor de 4e keer Dutchweek Saalbach plaats. Dat is een van de vetste wintersport events die deze winter georganiseerd worden, kunnen we uit ervaring zeggen. Wij waren er de afgelopen twee jaar bij en ook dit jaar zijn we er te vinden. Ben jij er al klaar voor?

Wat is Dutchweek Saalbach?

Als jij van wintersport én van een feestje houdt, dan is Dutchweek Saalbach hét evenement voor jou. Een paar dagen lang kleurt Saalbach oranje. En dat betekent niet dat we alleen maar Nederlandse après-ski knallers horen, maar juist dat er in de sneeuw feesten worden gegeven met Nederlandse artiesten van internationale allure.

De hele dag kun je jezelf uitleven op de piste en vanaf 14.00u zijn er bij verschillende locaties al dikke beats te horen. Wil je langer door skiën? Dan sluit je gewoon pas aan bij de Oostenrijkse après-ski party’s in het dal en als je lekker in de flow zit feest je in de clubs en kroegen door tot in de late uurtjes.

Voorproefje

Een voorproefje van Dutchweek Saalbach vind je in de aftermovie van vorig jaar. Dat is ongeveer wat je te wachten staat. Wij krijgen nu alweer zin in het evenement. Vergeet overigens geen zonnebrand in te pakken, want vorig jaar hebben we er een goed bruin gezicht aan overgehouden.

 

Meer info en boeken

Lijkt het je wat om eens aanwezig te zijn bij Dutchweek Saalbach? Dit jaar moet je 21 tot 25 maart 2018 in je agenda blokken. Meer informatie vind je hier. Boeken doe je onder andere bij Summit Travel.

Andere Dutchweeks

Passen de data van Dutchweek Saalbach je niet? Dan hebben we nog een paar opties voor je. Denk vooral eens over Dutchweek Norway na. Dat is een compleet andere wintersportervaring dan je waarschijnlijk gewend bent.

– Dutchweek Italia: 14 tot 18 maart 2018
– Dutchweek Gerlos:  4 tot 8 april 2018
– Dutchweek Norway: 18 tot 22 april 2018

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in