Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek Gerlos 2018: 4-8 april 2018

Dutchweek Gerlos

© Stephan Versluis & Christ Clijsen

Wintersportredacteur

Als je een fanatieke wintersporter bent dan weet je dat het eigenlijk gewoon een groot feest is. Na een heerlijke dag skiën duik je de après-ski in en de volgende ochtend sta je gewoon weer in de rij van de eerste lift. De feestjes zijn eigenlijk bijzaak maar worden wel zeer gewaardeerd. Zeker tijdens Dutchweek Gerlos, want de eerste editie in 2017 was een groot succes! Daarom volgt dit jaar de tweede editie: Dutchweek Gerlos 2018.

2e editie Dutchweek Gerlos

Vorige jaar was Dutchweek voor het eerst in Gerlos en dat was een onvergetelijke ervaring. Dit jaar kun je weer genieten van een geweldige feestweek in Gerlos. De DJ’s en artiesten zijn er weer klaar voor om er een stijlvollen en übergezellige feestweek van te maken. Na een lekkere dag geskied te hebben sluit je aan bij de gezelligste feesten die (voor de diehards) doorgaan tot de vroege ochtend. Dit wil je toch niet missen?! De Dutchweek in Gerlos begint op 4 april en eindigt 8 april 2018.

 

Promo

Ben je nog niet overtuigd 0m naar de Dutchweek Gerlos 2018 te gaan? Bekijk de heerlijke beelden en zeg dan nog eens dat je niet wilt. Hoe kan je het wintersportseizoen nou beter afsluiten dan met zo’n groot feest?

Dutchweek Gerlos 2018 boeken?

Ga er vanuit dat het een drukke week wordt, dus wees op tijd met boeken. Na het overweldigend succes van vorig jaar zullen er veel mensen op de Dutchweek in Gerlos afkomen. Check daarom nu even wat er beschikbaar is via Summit Travel.

BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN VOOR DUTCHWEEK GERLOS 2018

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in