Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek Kick-Off Events in Saalbach en Zell am See – Kaprun van start

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Hoppa, ook voor Dutchweek is het wintersportseizoen van start gegaan! Gisteren was de aftrap van de Kick-Off events in Saalbach en Zell am See – Kaprun en de sfeer zit er meteen goed in, als we de beelden mogen geloven!

Goede eerste dag

Van 17-20 januari worden de Kick-Off events in de twee skigebieden gehouden. En Kick-Off events zijn dus eigenlijk gewoon een extra week feest, want in dezelfde gebieden kun je ook in maart nog Dutchweeken. En deze opwarmers zijn zeker niet minder gezellig dan de events in maart. De organisatie spreekt over een “goede eerste dag” van de events.

54 feestjes in 4 dagen

De events werden gisteren in twee skigebieden en drie dorpen tegelijk gestart. In Saalbach, Zell am See en Kaprun zijn op het moment Dutchweek feestlocaties. “We hebben een goede eerste dag achter de rug. Het was gelijk gezellig druk. Dat is niet altijd het geval de eerste dag, maar we hadden meteen een mooie opkomst. Ook ter plekke zijn er her en der nog wat tickets verkocht. We hebben gisteren al 13 feestjes achter de rug. In totaal hebben we in vier dagen tijd maar liefst 54 feestjes op de planning”, vertelt Anouk Schrijver van Dutchweek.

Dutchweek x Poederbaas beanies

“Ook leuk: de Dutchweek x Poederbaas beanies die we samen hebben gemaakt, zijn een hit”, voegt Anouk toe. Dus als je nog een mooie beanie zoekt, dan is dat zeker een toffe! Er zijn twee versies gemaakt. Een klassieke gehaakte beanie en een freeride variant. Ze zijn te koop via de Poederbaas website, maar uiteraard ook op de events. Ze zijn ter plekke te koop bij de welkomstdesk in Saalbach of bij de rondskiënde Kim Zoontjens in Zell am See en Kaprun!

Foto-impressie

Om je een kleine impressie te geven van de eerst dag, hieronder wat foto’s die we van Dutchweek doorkregen. Gezellige boel!

Heb jij ook zin in feestjes in de sneeuw? Check dan even de Dutchweek deals bij Summit Travel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in