Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek Gerlos 2022 aftermovie: zo hard werd er genoten

Feest op de piste tijdens Dutchweek Gerlos

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Dutchweek Gerlos kon afgelopen winter, na twee jaar radiostilte, ein-de-lijk weer doorgaan. En of daarvan werd genoten! De vierde editie van het razendpopulaire event vond eind maart plaats en er werd volop geskied, gedanst, gedronken en geproost. Hoe lekker dat eraan toe ging? Bekijk hier de aftermovie van Dutchweek Gerlos en geniet even mee!

Aftermovie van Dutchweek Gerlos 2022

Hoewel we afgelopen winter meerdere malen in spanning werden gehouden of de geplande events door konden gaan, kwam begin maart het heugelijke nieuws: Dutchweek Gerlos 2022 vindt plaats! En dus reisden feestgangers eind maart af naar het populaire Gerlos in de Zillertal Arena om te dansen, sjansen, af en toe een beetje te skiën en te genieten. En of er werd genoten, want de gezelligheid spat van onderstaande beelden af! Het programma van Dutchweek Gerlos 2022 bestond uit meerdere feestjes met DJ’s, maar ook een ski-test event, Early Bird skiën en races waarbij prijzen werden gewonnen. Hoe dat er allemaal aan toe ging? Kijk zelf maar naar deze aftermovie!

Tickets voor Dutchweek Gerlos 2023

Krijg je toch een beetje fomo (= fear of missing out ;-)) na het zien van deze beelden? Snappen we, maar niet getreurd: volgend jaar vindt het hele spektakel gewoon opnieuw plaats. Zet 25 maart tot en met 1 april 2023 alvast in je agenda, want dan gaat het weer los tijdens Dutchweek Gerlos 2023.

Meer feest op andere locaties

Niet alleen kun je het dak eraf skiën en dansen in Gerlos, ook op andere bestemmingen wordt er genoten van een hele hoop gezelligheid. Zo vinden er ook weer een week lang toffe evenementen in Zell am See – Kaprun plaats, net als dit jaar, zoals je hier op de aftermovie kunt zien. Ook in Saalbach barst het feest volgend jaar los, eveneens in Sauze d’Oulx én in 3 Zinnen, tijdens Dutchweek Italia. Ben jij er komend skiseizoen bij?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in