Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo leuk was Dutchweek Zell am See – Kaprun (aftermovie)

Feest, feest en nog eens feest is wat het een aantal weken terug was tijdens Dutchweek Zell am See – Kaprun. Van 23 t/m 26 maart is er gedanst, gedronken en gefeest op de muziek van al je favoriete genres en artiesten. En ook niet te vergeten natuurlijk de heerlijke afdalingen en vele activiteiten die je kon doen. Hoe dat eruit zag en wat voor heerlijk feestje je hebt gemist? Je ziet het in de aftermovie!

Dutchweek Zell am See – Kaprun

Na twee jaar was het eindelijk tijd voor de derde editie van Dutchweek Zell am See – Kaprun. Vier dagen lang was het genieten van dj’s en muzikanten, activiteiten op de piste en natuurlijk wintersport. Want naast de nodige feestjes, konden een paar heerlijke afdalingen op de pistes van skigebied Zell am See – Kaprun natuurlijk niet ontbreken. Dagelijks vonden er, op de berg én onderaan in het drop, meerdere feesten en activiteiten plaats. Het feest begon iedere dag al vroeg om 12.00 uur en ging door tot in de late uurtjes. Klinkt goed toch?

Overal wat te doen en beleven

Tijdens Dutchweek Zell am See – Kaprun was er overal wel wat leuks te beleven. Naast alle fantastische muziek werkte het festival ook samen met een aantal bedrijven. Zo organiseerde SINNER de Fun Racer Match op de Fun Slope. In leuke outfits je meest gekke capriolen laten zien om zo snel mogelijk naar beneden te komen, dat was het doel. Ook DAKA was dit jaar weer te vinden op het festival. Zij boden de mogelijkheid om nieuwe ski’s te testen op de piste met hun testcentrum. Handig, want zo kon je verschillende modellen met elkaar vergelijken in je zoektocht naar een paar nieuwe ski’s. Ook georganiseerd door DAKA was de Early Bird Ski Tour, waarbij je voor de opening van het gebied, om 07.15 uur, al de piste op ging. Die strakke pistes en de langzaam opkomende zon moet prachtig geweest zijn.

Na al deze leuke piste activiteiten blijft hetgeen waar Dutchweek om bekend staat nog over. Goede feestjes met lekkere muziek. Voorgaande jaren hebben er al veel grote namen het dutchweek podium mogen betreden. Ook dit jaar waren er allerlei populaire dj’s en muzikanten om het publiek te voorzien van heerlijke tunes. Van guilty pleasures tot house en dan weer verder met après-ski hits, bij Dutchweek komen alle soorten muziek voorbij. Benieuwd hoe het er allemaal aan toe ging? Bekijk dan, op eigen risico, onderstaande aftermovie maar!

Volgend jaar weer

Ook in 2023 wordt het weer flink feesten in Zell am See – Kaprun. De organisatoren van Dutchweek hebben namelijk nu al aangekondigd dat ook de vierde en vijfde editie volgend jaar een feit worden. In januari en maart 2023 zal het feest weer losbarsten in het skigebied. Ook de Early Bird Ski Tour, Fun Racer Match en het DAKA testcentrum zullen volgend jaar weer op het programma staan. Heb je dus dit jaar je kans gemist om aan een van de evenementen deel te nemen? Houd dan 18 t/m 21 januari of 15 t/m 18 maart vrij in je agenda. De feestlocaties Schmiedhofalm, Cabrio bar, Insider, Die Schneiderei en de Pavillon zijn volgend jaar ook weer van de partij, dus dat belooft weer een goed feestje te worden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in