Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Drukte op de Oostenrijkse luchthavens vanwege kerstmis

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De luchthavens van Innsbruck en Salzburg hebben te maken met topdrukte. Veel mensen willen graag voor kerstavond weer terug zijn in Nederland om kerstmis met de familie te vieren. Waar je normaal gesproken snel door de douane heen komt in Innsbruck was het vandaag aansluiten in de rij. Voor veel wintersporters leverde dit stress situaties op, want hier hadden zij in hun planning geen rekening mee gehouden.

Toen zij vanmorgen op de snelweg naar Innsbruck reden leek er nog weinig aan de hand. Tot dat zij bij de luchthaven aankwamen en een enorme mensenmassa tegen het lijf liepen. “Normaal gesproken stap ik anderhalf uur van te voren in de auto richting de luchthaven en ben ik ruim op tijd door de douane heen. Vandaag liep dit even anders en heb ik net aan mijn vlucht gehaald richting Rotterdam”, aldus Robert Naaldbos, die werkt in de Zillertal tijdens de winterperiode en ook voor kerst thuis wilde zijn.

Screen Shot 2015-12-24 at 12.09.09

 

Ondanks deze drukte hebben de vluchten van Transavia geen vertraging opgelopen en kunnen de wintersporters met een gerust hard kerstavond gaan vieren.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in