Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Droomchalets die je nog kunt boeken in de Alpen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het najaar is in volle gang en dat betekent dat de winter snel nadert. Heb je jouw vakantie nog niet vastgelegd? Dan is het nu de hoogste tijd om dat te doen. Zeker als je met een grote groep op wintersport gaat, is het slim om er op tijd bij te zijn. Dan profiteer je niet alleen van de beste aanbiedingen, maar er is ook nog voldoende keuze in jullie favoriete skigebied. Vandaag hebben we daarom een aantal prachtige vakantiehuizen voor je geselecteerd.

Verblijven in een chalet

Ben je van plan om met vrienden of familie op wintersport te gaan? Dan is het bijzonder leuk om te verblijven in een vakantiehuis. Gezamenlijk ontbijten en koken, urenlang spelletjes spelen, borrelen, en ga zo maar door. Natuurlijk kun je uitbundig feestvieren in de après-ski, maar een avondje in het vakantiehuis doorbrengen is ook ontzettend gezellig.

Chalets in de Alpen

Diverse reisorganisaties bieden vakantiehuizen aan voor de wintersport. Een van deze organisaties is Skichalets.nl. De chalets die je hier boekt, zijn inclusief ontvangst met welkomstdrankjes en hapjes, een uitgebreid ontbijt, après-ski snacks, een 3-gangendiner, drankjes, en nog veel meer. In alle luxe kun je samen met vrienden of familie een week lang genieten van de sneeuw. Er zijn natuurlijk ook andere aanbieders van chalets in de Alpen, dus scroll even door. Hieronder een paar schitterende vakantiehuizen in verschillende skigebieden in de Alpen. Klik op de afbeelding voor aanvullende informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Aanbod Skichalets

Aanbod Chalet.nl

Aanbod Villa for You

Aanbod ChaletsPlus

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in