Nieuwsalert per mail ontvangen

Droombaan: werken als reisleider in Lapland?

Ben jij voor aankomende winter nog op zoek naar een leuke baan en ben jij wel in voor een wat uitdaging? Dan is dit zeker je droombaan, want Scandinavian Wintersports is op zoek naar een reisleider. Het Noorderlicht, rendieren spotten en sledehondentochten organiseren? Dit is je kans!

Het bedrijf zoekt een echte winter liefhebber die het aanspreekpunt wordt voor de gasten zodat zij een onvergetelijk verblijf krijgen in Fins Lapland. Iets voor jou of voor een vriend of vriendin?

Uiteraard zijn er wel een aantal eisen verbonden aan deze leuke baan. Zo moet je de volgende talenten en vaardigheden bezitten:

  • Je kan makkelijk en goed communiceren met mensen
  • Ben jij een echt organisatietalent en kun jij in onverwachtse situaties goed improviseren?
  • Je moet een autorijbewijs bezitten
  • Ook je diploma voor ski- en/of snowboardleraar bezit je
  • Je moet goed kunnen incasseren en oplossingsgericht denken
  • Je bent minimaal 21 jaar
  • Je hebt van december 2017 t/m maart 2018 tijd

Een compleet andere omgeving

Ga jij deze uitdaging aan, dan moet je rekening houden met een heel ander leven dan je gewend bent. Je bent 4 maanden lang onderdeel van het land en wordt ondergedompeld in de tradities en gewoontes van Lapland.  Hou er wel rekening mee dat er nauwelijks Wi-Fi mogelijkheden zijn en je dus letterlijk voor 4 maanden lang afgesloten bent van je thuisland. Uiteraard kun je wel bellen, maar de internetverbinding die je hier in Nederland gewend bent moet je voor vier maanden gedag zeggen.

Cursus op maat

De baan brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en daarom krijg je voor het seizoen start een cursus van het bedrijf. In deze cursus leer je de omgeving kennen en ga je zelf alle activiteiten uitvoeren. Daarnaast ontvang je een liftpas, verblijf en natuurlijk een vergoeding voor de werkzaamheden die je verricht.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd en past deze functie helemaal bij jou of bij een vriend of vriendin van je? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin je CV en motivatiebrief.

Bron: Scandinavianwintersports.nl

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in