Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Documentaire Lindsey Vonn ‘The Final Season’ komt 26 november uit

Wintersportredacteur

Fans van Lindsey Vonn opgelet: ’s werelds beste skister schittert vanaf 26 november 2019 op het witte doek. In de documentaire ‘The Final Season’ kun je een kijkje nemen in haar leven. Van haar jeugd tot de laatste kampioenschappen in Åre. Wij kunnen niet wachten!

The Final Season

Nadat Lindsey Vonn begin dit jaar haar carrière beëindigde, was het natuurlijk een kwestie van tijd tot er een documentaire zou komen. Dat moment is sneller daar dan verwacht, vanaf 26 november 2019 schittert de skister in de documentaire ‘The Final Season’. In de film kun je het leven van Lindsey bekijken. Van haar jeugd in Minnesota tot aan haar laatste Wereldkampioenschap in het Zweedse Åre. Je krijgt een duidelijk beeld van haar persoonlijke hoogte- en dieptepunten, haar drive en skitalent.

 

On demand op HBO

De documentaire wordt door niemand minder gemaakt dan Teton Gravity Research (TGR) en HBO. Een beter duo kun je je niet wensen. TGR staat bekend als één van de beste documentairemakers, dus de film kan niet anders dan spectaculair zijn.

The Final Season is vanaf eind november te bekijken op HBO on Demand, HBO NOW, HBO GO en op de streamingplatforms van partners. Lindsey Vonn is zelf ook enorm enthousiast en deelt het nieuws in onderstaand bericht op haar Instagram account.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in