Nieuwsalert per mail ontvangen

Dineren in de gondel

De winter is nog in volle gang, maar in Whistler zijn ze al druk bezig met de planning van een evenement in de zomer. Tijdens het evenement Skyhigh wordt het diner op 436 meter boven Fitzsimmons Creek geserveerd ten bate van de Whistler Blackcomb Foundation.

Op zaterdag 28 juni kunnen maar liefst 250 gasten plaatsnemen in de draaiende gondel om te genieten van een zesgangen diner. In elke cabine passen 10 mensen die voor het diner een champagne cocktail party aangeboden krijgen en na afloop verder kunnen feesten in een lokale bistro. Elk station van de gondel beschikt die dag over een team van kelners, zodat het de gasten niet te kort komt.

De directeur van de stichting, Mei McCurdy, gelooft dat het een groot succes gaat worden. “Je bent letterlijk sky high en alles moet dan ook sky high zijn. Je bent getuige van geweldige uitzichten en het eten komt overeen met dezelfde hoge standaarden.”

Skyhigh Whistler

Lijkt het je een interessante ervaring? Dan kost het je per cabine 7.500 dollar, exclusief de reis naar en het verblijf in Whistler. Je weet in ieder geval zeker dat er maar weinig mensen zijn die jouw ervaring delen. De opbrengst van het evenement wordt door de Whistler Blackcomb Foundation verdeeld over verschillende lokale gemeenschappen, van bibliotheek tot kankercentrum.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in