Nieuwsalert per mail ontvangen

Dikke Poeder Dag Skicentrum Heemskerk

PoederBen jij helemaal weg van het rijden buiten de pistes en kan jij geen genoeg krijgen van poedersneeuw? Block dan zaterdag 23 novemberin je agenda want dan is de Dikke Poeder Dag bij Skicentrum Heemskerk.

De Dikke Poeder Dag wordt georganiseerd door Skicentrum Heemskerk in samenwerking met ABS, Epique Mountain Adventures, Salomon, Snow Safety Center en WePowder. Deze dag is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen die helemaal weg is van het rijden buiten de pistes. De dag begint om 14:00u en eindigt om 18:00u. De hele middag worden diverse interactieve en informatieve clinics gegeven zoals:

WePowder paspoort samenstellen o.l.v WePowder
Dit paspoort geeft inzicht in je capaciteiten als freerider. Het maakt je bewust van de zaken die je wel kan maar ook zeker van de zaken die je niet nog niet kan.

– ABS backpack 
Hierbij wordt uitgebreid uitleg gegeven over ABS backpacks en over andere veiligheidssystemen.

– Lezing sneeuw & lawinekunde o.l.v Snow Safety Center
Tijdens deze lezing leer je de basiskennis over hoe een lawine ontstaat en hoe je een lawine kan vermijden.

– Pieper zoeken 
Tijdens deze clinic leer je omgaan met een lawinepieper zodat je weet wat je doet als je hem echt nodig hebt.

– Freeride ski’s/ boards.
Salomon Freeski is iedereen welbekend door hun super vette films. Zij hebben een uitgebreide kennis over freeride ski’s en boards en kunnen op deze dag al jouw vragen beantwoorden.

Kort samengevat wordt dit een dag vol met leuke, leerzame maar vooral vette activiteiten. Voor meer informatie over hoe je je moet opgeven voor deze dag en het programma verwijs ik je naar de website van Skicentrum Heemskerk.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in