Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze bekende band treedt op bij het Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl

Top of the mountain

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Het skiseizoen van Ischgl wordt feestelijk afgeloten met het Top of the Mountain Closing Concert. De artiesten van de eerdere edities zijn al bekend, nu is ook de laatste onthuld. Tijdens het sluitstuk van het winterseizoen kan er geluisterd worden naar hits van niemand minder dan de Black Eyed Peas bij het podium op de Idalp!

Black Eyed Peas op de Idalp

Ischgl heeft aangekondigd dat de Black Eyed Peas de eer hebben om het winterseizoen van het skigebied af te sluiten. Het Top of the Mountain Closing Concert staat gepland op 30 april 2024. Fans van de Amerikaanse hiphoppers kunnen samenkomen op de Idalp om te dansen op hun muziek. Deze wereldbekende band is bekend van hits zoals: ‘I Gotta Feeling’, ‘Where Is The Love?’ en ‘Boom Boom Pow’.

Alle concerten

Met deze aankondiging is het volledige programma van de Top of the Mountain concerten in Ischgl bekend. Wil je aanwezig zijn bij de mooiste feestjes van het jaar? Tickets voor de concerten zijn nu te koop. De eerste editie, het Top of The Mountain Opening Concert met Demi Lovato, is al geweest. Andere artiesten die zijn aangekondigd, zijn Andreas Gabalier voor het Top of The Mountain Spring Concert op 14 april 2024 en Nina Chuba voor het Top of The Mountain Easter Concert op 31 maart 2024. Welke editie wil jij bijwonen?

› Top of the Mountain Easter Concert
› Top of the Mountain Spring Concert
Top of the Mountain Closing Concert

Zo was het bij Demi Lovato tijdens de seizoensopening:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in