Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS: voordelig op wintersport in de SkiWelt met grote groepen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Goedkoop op wintersport met een grote groep? Het lijkt soms een hele opgave om de juiste accommodatie te vinden. Wij kunnen je bij deze lastige taak helpen. Deze week hebben we een paar accommodaties uitgelicht in het gigantische skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental voor een grote groep! Kijk je mee?

Wintersport in de SkiWelt

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is een van de grootste, modernste en meest geliefde skigebieden van Nederlanders in Oostenrijk. Met negen dorpen, namelijk Going am Wilder Kaiser, Ellmau, Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Westendorf en Brixen im Thale, heb je toegang tot een uitgestrekt skigebied met 270 kilometer aan pistes en verschillende funparks. Dit gebied wordt bediend door 83 moderne liften en is bezaaid met maar liefst 80 authentieke berghutten. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor wintersport, ongeacht je leeftijd of niveau.

Lees ook: Winterhighlights in de SkiWelt die je niet wilt missen deze winter

Aanbiedingen in de SkiWelt

Ben je nog op zoek naar een geschikte accommodatie in dit gigantische skigebied? We hebben enkele opties voor grote groepen voor je op een rijtje gezet. Deze vakantiehuizen zijn te boeken met 10 of meer personen:

Zit er wat voor je tussen? Of ben je op zoek naar meer deals? Kijk dan even op de website van Chalet.nl via de button hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in