Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: 5 aanbiedingen in Gerlos

Gerlos dorp in de Zillertal Arena wintersport februari

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is bijna officieel zomer en dat betekent ook dat we weer langzaam richting de winter kunnen kijken. Wij kunnen nu al niet meer wachten om weer op de latten te staan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een aantal fijne deals voor een wintersport in Gerlos. Boeken kan al vanaf € 369,- per persoon, met skipas!

Wintersport in Gerlos

Gerlos is een ontzettend populaire wintersportbestemming bij Nederlandse wintersporters. Logisch ook wat ons betreft. Je kunt er heerlijk skiën op de 150 km aan pistes van de Zillertal Arena, er zijn goede skischolen met Nederlandssprekende skileraren, aan fijne berghutten is geen gebrek en ook buiten het skiën om is er genoeg te doen. Zoals elk jaar is de après-ski in Gerlos in 2023/2024 waarschijnlijk weer volop ‘aan’. Je kunt in dit wintersportdorp zeker een hele fijne vakantie beleven.

5 aanbiedingen in Gerlos

Wil jij aankomend skiseizoen op wintersport naar Gerlos en heb je nog niet geboekt? Wij hebben een aantal goede deals voor je op een rijtje gezet. Alle accommodaties zijn inclusief skipas en te boeken bij Sunweb. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in