Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

6 mooie chalets voor een wintersport met een groep

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Met de eerste sneeuwval tot in de dorpen van afgelopen week, wordt het hoog tijd om plannen te maken voor je volgende wintersport. Tenminste, als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk. Dit keer hebben we een aantal prachtige chalets in de Alpen voor je op een rijtje gezet. Ideaal voor een wintersport met de familie of met een groep vrienden!

Wintersport in een chalet

Ben jij van plan om deze winter met de hele familie, of met een vriendengroep op vakantie te gaan? Dan is de huur van een chalet misschien wel iets voor jullie. Er zitten vele voordelen aan het huren van een chalet. Je hebt voldoende privacy, en hoef je met vrijwel niemand rekening te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook wel zo gezellig om met zijn allen onder één dak te zitten. Zo hoef je niet persé de stampvolle après-ski in, maar kun je ook in de avond met zijn allen genieten van een hapje en een drankje in het chalet.

6 mooie chalets in de Alpen

Dit keer hebben we een aantal mooie chalets van Skichalets.nl voor je uitgezocht. Alle chalets zijn op basis van all Inclusive. Dan denk je vast, wat houdt dat nou precies in? De kosten van deze skichalets zijn onder andere inclusief ontbijt, een 3-gangen diner, drankjes, bedlinnen, handdoeken, schoonmaak en chaletpersoneel. Ideaal toch? Je kunt meer informatie hierover vinden op de website van Skichalets.nl.

Klik op de afbeelding voor meer informatie, boeken en beschikbaarheid.


Meer aanbiedingen

Waren deze chalets toch niet helemaal wat je zocht? Geen probleem! Je vindt bij Skichalets.nl nog een aantal andere fijne chalets. Plan de bijeenkomst met je familie of vrienden maar vast in, want jullie gaan gezellig met zijn allen op vakantie deze winter!

Ook interessant: de mooiste chalets aan de piste in Oostenrijk

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in