Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De leukste Black Friday Deals voor wintersporters

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is Black Friday! Als fanatiek shopper en wintersporter word ik daar natuurlijk erg vrolijk van, zeker als er deals voor wintersportartikelen tussen zitten. Spelletjes, kleding, praktische artikelen, als je het voor een leuk prijsje kan kopen is dat alleen maar beter. Daarom heb ik vandaag het internet alvast afgezocht naar de leukste Black Friday Deals voor wintersporters.

Wintersport Black Friday Deals

Black Friday is een traditie die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en is wat mij betreft een van de betere tradities. Winkels en reisbureaus stunten met hoge kortingen en je kunt flink besparen op onder andere wintersport accessoires en materiaal, maar ook op bijvoorbeeld fotoboeken om je herinneringen vast te leggen en de leukste spellen voor tijdens je vakantie. Welke Black Friday Deals voor wintersporters scoor jij dit jaar?

DAKA

Skibroeken en -jassen, skisokken, helmen, goggles, handschoenen, onderkleding, ski’s, schoenen… Alles wat je nodig hebt voor je wintersport, vind je bij DAKA. En zoals alle sportwinkels blijven ook zij niet achter op Black Friday. Met een groot aanbod Black Friday Deals zit er voor iedereen wel wat tussen. Ideaal ook om nog een cadeautje voor Sinterklaas of Kerst te vinden!

Spelletjes bij Bol.com

Een wintersport is natuurlijk niet compleet zonder op z’n minst één spelletjesavond. Of je nu gaat voor Qwixx, Beverbende of een potje 30 seconds, spelletjes zijn altijd goed. Gelukkig krijg je nu bij Bol.com tot 40% korting op de leukste spellen. Wat is jouw favoriet? LET OP: Bol.com heeft alleen dinsdag 23 november nog korting op spelletjes.

Spellen voor tijdens wintersport

Poederbaas

Poederbaas is een geliefd merk onder de wintersporters. Je kunt ze kennen van de kleurrijke gebreide mutsen die je overal ziet en een paar jaar geleden hebben ze hun assortiment uitgebreid met kleding, accessoires en skisokken. Ze hebben bijna alles wat je als wintersporter nodig hebt en gelukkig doen ook zij mee aan Black Friday! Bestel nu en profiteer van kortingen die oplopen tot 30%.

STOX skisokken

Koude voeten, de één heeft er meer last van dan de ander, maar het is vooral vervelend tijdens je wintersport. Er zijn vele oplossingen voor, waarvan het gebruiken van compressie skisokken een vrij eenvoudige is. STOX is een van de merken die compressiesokken maken voor de wintersport. Deze skisokken zijn gemaakt van Merino en zitten strakker dan gewone skisokken. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop in je voeten en dus warmere voeten. En daarnaast hebben ze ook nog een leuke kleur!

››› Black Friday Deal: 15% korting op skisokken

STOX skisokken

Sunweb

Ook reisorganisaties doen mee met de Black Friday gekte en dat levert leuke kortingen op! Bij Sunweb kun je tot en met 29 november 2021 profiteren van korting op je wintersport én op vrijdag 26 november krijg je nog eens € 50,- extra korting!

››› Bekijk de Black Friday deals van Sunweb

Albelli

Hoe kun je beter nog even nagenieten van je wintersport dan met het maken van een fotoboek. Lekker bladeren door die 743 foto’s die je hebt gemaakt tijdens je vakantie en de mooiste uitzoeken voor in het boek. Zo kun je nog heel lang nagenieten van je favoriete vakantie van het jaar! Tijdens Black Friday en de weken erna, dus ook mooi meegenomen voor een Sint- of Kerstcadeautje, krijg je tot 40% korting op fotoproducten.

››› Black Friday Deals Albelli

fotoboek

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in