Nieuwsalert per mail ontvangen

DAKA goodiebag t.w.v. € 200,- cadeau bij VIP arrangement Winteropening Sölden

Wintersportredacteur

Het skiseizoen van Sölden is inmiddels van start gegaan, maar voor de meeste Nederlanders begint dat pas echt tijdens de Winteropening. Dit jaar vindt het evenement plaats van 9 t/m 12 november 2019. Heb jij nog niet geboekt, maar wil je er graag bij zijn? Dan hebben we de perfecte deal voor je. Als je nu het VIP arrangement boekt via DAKA, krijg je een DAKA goodiebag ter waarde van € 200,- euro cadeau.

Winteropening Sölden

Van 9 t/m 12 november 2019 vindt de Winteropening plaats in Sölden. Alles draait tijdens deze dagen om het testen van het nieuwste materiaal. Bij de skitest zijn bijna alle wintersportmerken aanwezig. Ideaal voor winkels en particulieren om een kijkje te nemen in het aanbod van deze winter. De organisatie is in handen van Double Dutch en zij zorgden vorig jaar voor een top event, waar wij toen ook bij waren.

VIP Arrangement Winteropening Sölden

Sportwinkel DAKA is ook dit jaar aanwezig bij de Winteropening in Sölden. In samenwerking met Double Dutch en Snowtime Travel bieden zij een speciaal DAKA VIP arrangement aan. Dat arrangement kun je boeken vanaf € 498,- per persoon. De reis is op basis van eigen vervoer, inclusief een hotel in het centrum, een skipas + testpas, toegang tot de wellness, ontbijt, een feestavond en welkomstborrel. Ook krijg je een goodiebag van DAKA ter waarde van € 200,-.

DAKA Goodiebag ter waarde van € 200,-

Als je de Winteropening in Sölden boekt via DAKA, dan krijg je een goodiebag ter waarde van € 200,- cadeau. Deze bevat onder andere een skihelm van Atomic, een cadeaubon van 50 euro, Superfeet zooltjes, een Holmenkol onderhoudszet, een tas voor je skischoenen en nog veel meer.

Skiën in Sölden

Sölden is een van de bekendste skigebieden in Europa. Het skigebied telt ruim 150 km aan pistes en is dankzij de aanwezigheid van twee gletsjers en meerdere drieduizenders ontzettend sneeuwzeker. Skiën kan hier doorgaans van september tot mei. Het skigebied reikt tot maximaal 3340 meter hoogte en biedt pistes voor alle niveaus. De liften zijn modern en er zijn veel goede berghutten aanwezig.

Ook na het skiën is er meer dan genoeg te beleven in Sölden. De après-ski van dit levendige dorp gaat al vroeg in de middag van start en duurt tot diep in de nacht. Liever iets anders? Kies voor een alternatieve wintersportactiviteit of ga lekker uiteten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in