Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Concert Helene Fischer in Bad Hofgastein uitgesteld naar 2021

Wintersportredacteur

Eigenlijk zou Helene Fischer op 4 april optreden in Bad Hofgastein. Helaas kon het concert niet doorgaan vanwege het coronavirus. Gelukkig hebben we goed nieuws voor de fans: er is een nieuwe datum geprikt én er zijn nog kaartjes beschikbaar!

Uitgesteld

Skigebied Gastein keek er ontzettend naar uit: het concert van Helene Fischer op 4 april 2020. En niet alleen zij, ook haar fans stonden te popelen om de zangkunsten van de zangeres live te aanschouwen. Helaas kon het concert vanwege het coronavirus niet doorgaan. Lang was er onzekerheid of er wel een nieuw concert zou komen, gelukkig is er nu eindelijk duidelijkheid. Bijna een jaar later, op 26 maart 2021, zal het concert plaatsvinden in Bad Hofgastein.

Tickets blijven geldig

Heb jij een ticket gekocht voor het concert van 4 april 2020? Die blijft gewoon geldig. Je hoeft dus geen nieuw ticket te kopen. Heb jij na het lezen van dit bericht wel zin in een concert volgend jaar? Er zijn nog tickets beschikbaar. Via de links in de Facebookpost hieronder kun je ze bestellen. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 99,99.

Wintersport in Gastein

Gastein is een prachtig skigebied in het Salzburgerland, onderdeel van de gigantische skiregio Ski amadé. Vanuit de dorpen Bad Hofgastein, Dorfgastein en Bad Gastein heb je toegang tot ruim 200 km aan pistes. Die zijn niet allemaal met elkaar verbonden, maar verdeeld over vier deelskigebieden. Met de skibus kun je gemakkelijk pendelen. Gastein is geschikt voor wintersporters van alle leeftijden en niveaus. Je vindt hier een aantal pittige pistes, maar ook veel fijne blauwe en rode afdalingen. Uiteraard valt er nog veel meer te beleven. Denk aan ijsklimmen, een wandeling over de 140 meter hoge hangbrug of een bezoekje aan de spa.

>>> Boek je wintersport naar Gastein al vanaf € 299,- p.p. inclusief skipas <<<

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in