Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Carnavalskraker nummer één in de après-ski?

Wintersportredacteur

Zeg het maar. Ken je ‘Gullie’ al of niet? Ik had er tot deze week nog nooit wat van gehoord, maar hoogstwaarschijnlijk is dat omdat ik boven de rivieren woon. Sinds mijn kennismaking met het laatste nummer van de geboren entertainer word ik nu al drie dagen wakker met ‘LALALALALALAAAAA’ in m’n hoofd, dus ik heb er vertrouwen in dat we ‘Im Schnee’ wel eens vaker gaan horen dit seizoen.

In Mayrhofen gaat het dak eraf met Gullie in deze foute clip. En fout is waar de carnavalsartiest om bekend staat, met titels als ‘Pils’ en ‘Da’s Munne Naam Nie’. Hoe fouter hoe beter, want dit zou zomaar eens een carnavalskraker kunnen worden in de après-ski.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in