Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Blogger Bodyn op bezoek in het prachtige Ischgl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Soms kun je een trip naar Oostenrijk niet beter plannen. De weken voor je vakantie kijk je uit naar je wintersportvakantie en hoop je op goed weer. Dat heeft onze blogger Bodyn ook gedaan en zag de weersomstandigheden richting haar wintersportvakantie steeds beter worden. Vandaag is zij aangekomen in het prachtige Ischgl en zit zij heerlijk in haar korte shirtje op het terras. Wintersportweer zoals we dat graag zien en waar zij op dit moment volop van geniet.

Deze week is Bodyn naar Ischgl afgereisd om daar het skigebied te bekijken. Met een aantal andere media platformen gaat zij deze week het skigebied onder de loep nemen. De eerste beelden die wij van haar ontvingen laten zien dat zij het prima naar haar zin heeft. Het weer in het skigebied is op dit moment echt fenomenaal.

Korte video vanuit het gebied

Uiteraard heeft Bodyn even een korte video opgestuurd waarin ze ons jaloers probeert te maken. Gelukt hoor, want wie wil hier nou niet zijn?!

Foto’s van Ischgl skigebied

Naast de video’s werden wij ook platgegooid met heerlijke foto’s. We delen ze niet allemaal met jullie, maar deze onderstaande beelden geven goed aan hoe heerlijk het daar is op dit moment.

Later deze week komt er ook nog een video vanuit Ischgl op de site te staan. Blijf het dus volgen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in