Nieuwsalert per mail ontvangen

Besparen op het huren van je ski’s doe je zo

Wintersportredacteur

Wintersport is over het algemeen de duurste vakantie van het jaar. Om het toch een beetje betaalbaar te houden kun je allerlei dingen bedenken om op te besparen. Vaak wordt dan gedacht aan een zo goedkoop mogelijke accommodatie of zelf eten koken in plaats van naar een restaurant gaan. Maar over besparen op de skihuur wordt niet vaak nagedacht, dit zijn immers vaste kosten toch? Wanneer je van tevoren de skihuur online via Skiset boekt, kun je aardig wat besparen.

Tot 50% korting

Afhankelijk van bij welke winkel je via de website van Skiset boekt, kan de korting tot 50% oplopen. Je krijgt ski’s van de kwaliteit die je gewend bent, alleen betaal je er minder voor. Via de tool op de website van Skiset geef je eerst aan wat je bestemming is en daarna in welke periode je ski’s wilt huren. Daarna word je verwezen naar het aanbod van een bepaalde skiverhuur en kun je eenvoudig je boeking plaatsen. Bekijk hier jouw huurprijs.

Foto: Skiinfortmatie.nl

Boek met groepen

Als je met meerdere personen op vakantie gaat, is het aan te raden om gelijktijdig de skihuur te boeken. Via Skiset kun je bij de huur vanaf vier personen profiteren van 5% extra korting. En wanneer je met een groep van minimaal 10 personen op vakantie gaat, krijg je zelfs 10% korting bovenop de standaardkorting. Voor meer informatie over deze actie en welke bedrijven hierbij zijn aangesloten kijk je hier.

Skiset in bijna elk gebied

Naast dat Skiset partnerwinkels in bijna elk skigebied heeft waar je korting kunt krijgen op de huurprijs van je ski’s, heeft het ook eigen winkels. Van Andorra tot Oostenrijk tot Slovenië, Skiset is aangesloten in honderden gebieden. Bekijk snel welk verhuurbedrijf in het dorp waar jij gaat skiën is aangesloten bij Skiset. Bij elk verhuurbedrijf wordt je professioneel geholpen.

Voor ieder niveau

Je kunt via Skiset ski’s huren voor elk niveau. Wanneer je voor het eerst op ski’s staat, hoef je zeker niet het duurste materiaal te hebben. Als je wel al ervaren bent en wilt skiën met het topmodel, dan kan dit ook. Hier betaal je alleen wel wat meer voor. Het is natuurlijk ook mogelijk om snowboards of toering ski’s te huren. Ook deze zijn beschikbaar voor verschillende niveau’s.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in