Nieuwsalert per mail ontvangen

AGAINER: Nu ook in Nederland (te testen en) verkrijgbaar

AGAINER, de oplossing voor jouw knie- en rugproblemen tijdens het skiën, is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Al enige tijd geleden schreven wij een artikel over deze hightech knie-ondersteuning, welke al verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept. Sinds die tijd is er weer flink aan de weg getimmerd. Zo is AGAINER nu in ruim 20 winkels in Oostenrijk verkrijgbaar en sinds vandaag dus ook in Nederland. Ook iets voor jou?

AGAINER is perfect voor skiërs die langer, veiliger, met minder vermoeide benen en met meer plezier willen skiën. Daarnaast is het een perfecte oplossing voor kniepijn, rugproblemen en vermoeidheid tijdens het skiën. Dit komt doordat je benen op cruciale plekken worden ondersteund door een zogeheten exoskelet met gasveren. AGAINER verlicht op deze wijze de druk op je knieën tot wel 70%. De skiër kan de gasveren instellen zoals hij dat wil, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en de sneeuwcondities. Op het moment dat je geen ondersteuning nodig hebt, zoals in de lift, kan je de gasveren makkelijk uitschakelen met een off-switch. In principe past iedereen de AGAINER, want de framelengte en hoek kunnen gemakkelijk aangepast worden. De onderstaande video geeft je een goed beeld van wat de AGAINER precies doet.

AGAINER is in maart 2013 gelanceerd op de Europese markt, maar al sinds het begin van het nieuwe millennium is er gewerkt aan verschillende prototypes. In samenwerking met artsen, ski-experts en orthopedische designers is er jaren lang getest en doorontwikkeld. Het resultaat mag er zijn en ook de Nederlandse wintersporter kan daar vanaf nu veel plezier aan gaan beleven.

Zelf testen?
Door een samenwerking met World White Label, de Nederlandse vertegenwoordiger, is het mogelijk om AGAINER nu zelf te testen en aan te schaffen. Neem voor de mogelijkheid tot testen, aanschaf en alle overige informatie contact op met [email protected] Ook voor geïnteresseerde retailers. 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in