Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Aankomende vrijdag recordpoging lawine-airbag trekken in Bilthoven

© MK Skiservice

Wintersportredacteur

Aankomende vrijdag is het weer zover! Er wordt in Bilthoven een recordpoging lawine-airbag trekken gedaan. Het doel is natuurlijk dat deze de score van vorig jaar verbeterd! Dit zal gebeuren tijdens de jaarlijkse winteropening die georganiseerd wordt door MK Skiservice. Ideaal om de winter mee in te luiden!

Record lawine-airbag trekken

De eerste recordpoging voor het airbag trekken is vorig jaar gedaan. “In totaal werden er 86 lawine-airbags open getrokken op hetzelfde moment. Dit jaar is het doel om de 100 te halen”, vertelt Menno Koelewijn van MK Skiservice. Zo wordt het seizoen dus echt gestart met een knal. Bovendien is het een mooi moment om kosteloos je airbag te checken, want je krijgt er een gratis vulling voor terug.

Winteropening van MK Skiservice

Het evenement wordt georganiseerd door MK Skiservice in Bilthoven. Hiermee wordt het begin van het nieuwe winterseizoen gevierd! En naast de recordpoging zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld interessante lezingen en clinics bezoeken en de premiere bekijken van de nieuwe Hidden Faces film (de teaser kun je hier alvast bekijken). Bovendien wordt voor eten en drinken gezorgd en je krijgt een unieke MK/HH mizu thermosfles (ter waarde van € 49,95 euro).

© MK Skiservice

Aanmelden voor de recordpoging en winteropening?

Aanmelden voor het evenement kan via WhatsApp. Wees er snel bij, er zijn op dit moment nog een aantal plekken vrij, maar die gaan wel hard! Bij aanmelding krijg je een tikkie van € 15,-. Bij aankomst op 23 september kun je zelf kiezen of je het geld terug wilt hebben, of je het wilt doneren aan de Mentelity Games of dat je het inruilt voor een shoptegoed van € 30,- euro voor een Helly Hansen product.

© MK Skiservice

Wij zijn erbij vrijdag, misschien tot dan! En vergeet je airbag niet!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in