Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

AANBIEDINGEN: wintersport voor minder dan €400,- per persoon

© Skiinformatie.nl

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een paar mooie aanbiedingen. Deze week maken we je blij met wel héle fijne deals. Dit keer hebben we maar liefst tien accommodaties uitgezocht die minder dan €400,- per persoon kosten. Hiervoor ben je een heerlijke week onder de pannen. Roep je familie of vriendengroep maar bij elkaar, want jullie gaan deze winter sowieso naar de sneeuw!

Verblijf onder de €400,-

Wintersport hoeft soms eigenlijk helemaal niet zo duur te zijn. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste accommodatie met een leuk prijsje, dan kan het soms aardig wat geld schelen. Het is natuurlijk ook maar net hoeveel je daarnaast buiten je verblijf om uitgeeft. Ben jij een echte après-ski liefhebber, of hou je van een lekker hapje op de piste? Dan kan het zijn dat de kosten van een wintersport op kunnen lopen. Maar hey, met deze aanbiedingen hou je gegarandeerd een extraatje over!

Lees ook: Tips om te besparen op wintersport

Aanbiedingen Summit Travel

De onderstaande aanbiedingen zijn te boeken bij Summit Travel. Niet alle prijzen zijn inclusief skipas. Klik op de afbeelding voor meer informatie, de prijzen of om te boeken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in