Nieuwsalert per mail ontvangen

AANBIEDINGEN: wintersport naar Noorwegen

Wintersportredacteur

Noorwegen is een bijzonder wintersportland dat bij veel mensen hoog op het lijstje staat. Niet gek, het indrukwekkende landschap, de vriendelijke bevolking en vele activiteiten maken dit een wintersport voor op je bucketlist. Daarom heb ik vandaag een aantal aanbiedingen voor een wintersport naar Noorwegen op een rijtje gezet.

Aanbiedingen Noorwegen

Zelf heb ik het geluk dat ik de afgelopen twee jaar twee gebieden in Noorwegen heb mogen verkennen. In 2017 bracht ik een bezoek aan Trysil en in 2018 bracht ik een bezoek aan Myrkdalen. Beide totaal verschillend en op hun eigen manier bijzonder. Ik wil je daarom ook echt aanraden het land een keer met eigen ogen te bewonderen. Met deze 3 aanbiedingen van OAD zou dat zomaar mogelijk kunnen zijn!

Norefjell Ski & Spa****

© OAD

Het Noreflell Ski & Spa hotel heeft een prachtige ligging aan de piste. Je kunt hier op en top ontspannen in de uitgebreide wellness. Deze heeft zelfs een award gewonnen. Norefjell is een klein en gemoedelijk skigebied met ongeveer 25 km aan pistes. Ideaal om in alle rust van het landschap te genieten.

Vertrek 23 maart, 4 personen, inclusief overtocht, overnachtingen en 6-daagse skipas: € 849,- per persoon

Bekijk de aanbieding

Myrkdalen Hotel****

© Nils Petter Dale

Myrkdalen is een klein en gemoedelijk skigebied met iets meer dan 20 km aan pistes. Het Myrkdalen hotel is het centrale punt in het skigebied. Het hotel ligt aan de piste, dus dat betekent dat je nooit ver hoeft te sjouwen met je skimateriaal. Vanuit het hotel kun je naast skiën tal van andere activiteiten ondernemen. Een Fjord-safari in Flåm is een absolute aanrader.

Vertrek 23 maart, 4 personen, inclusief halfpension, overtocht, overnachtingen en 5-daagse skipas: € 499,- per persoon

Bekijk de aanbieding

Radisson Blu Mountain Resorts & Residence****

© Hans Martin

Trysil is het grootste skigebied in Noorwegen en biedt ruim 70 km aan pistes. Onderaan de pistes vind je op meerdere punten hotels en appartementen. Eén daarvan is het Radisson Blu Mountain Resorts & Residence. Een luxe hotel aan de piste, met meerdere restaurants. Wanneer je naar buiten stapt, kun je meteen je ski’s onderklikken en het skigebied verkennen. Het hotel heeft een zwembad en uitgebreide wellness

Vertrek 23 maart, 2 personen, inclusief overtocht, overnachtingen en een 5-daagse skipas: € 1289,- per persoon

Bekijk de aanbieding

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in