Nieuwsalert per mail ontvangen

AANBIEDINGEN: 5x goedkoop op wintersport met kerst

Wintersportredacteur

We tellen alweer af tot het wintersportseizoen begint. Zeer waarschijnlijk staan wij in november al voor de eerste keer op de ski’s, maar voor de meeste wintersporters is de kerstvakantie de eerste mogelijkheid om naar de sneeuw te gaan. Daarom vandaag 5 aanbiedingen voor een wintersport met kerst, uiteraard inclusief skipas.

Wintersport met kerst

Kerst is voor veel mensen een echte familieaangelegenheid. Gezellig met z’n allen eten, drinken, koken, noem het maar op. Maar lang niet iedereen vind het fijn om met de hele familie kerst te vieren in Nederland. Want je kunt je kerst natuurlijk ook gewoon in de bergen vieren. Voor beide valt wat te zeggen. Voor mij gaat dit jaar het laatste op. De vakantie is al geboekt en ik kan niet wachten! Lijkt het jou ook wat om op wintersport te gaan met kerst?

Aanbiedingen in Frankrijk en Oostenrijk

Voor de wintersporter die met kerst graag in de sneeuw staat heb ik vijf aanbiedingen uitgezocht. Het zijn aanbiedingen op basis van logies en eigen vervoer, maar inclusief skipas. En zoals je ziet hoeft het niet heel duur te zijn om in de kerstvakantie op wintersport te gaan. De vanafprijzen kunnen oplopen als je wensen niet precies aansluiten bij de aanbieding, maar het zijn in ieder geval goede prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld voor maar 265 euro 8 dagen in St. Francois Longchamp zitten als je met z’n zessen bent. Je zit dan vlakbij het centrum en bij de piste.

 

Meer wintersport met kerst

De bovenstaande aanbiedingen komen bij reisorganisatie Bizztravel vandaan. Daar vind je nog meer interessante aanbiedingen met vroegboekkortingen. Kijk gerust eventjes rond, wellicht zit er wat voor je bij.

NAAR HET AANBOD

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in