Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Aanbieding: Gerlos in de kerstvakantie met 15% korting

Gerlos dorp

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Via onze Black Friday deals heb je al leuke aanbiedingen kunnen scoren vandaag, maar we hebben nog een leuke deal voor je. En niet zomaar een deal. We krijgen ‘m net door vanuit Oostenrijk: een deal voor appartementen in de kerstvakantie in Gerlos. En die zijn gewild, dus je moet snel zijn!

Gerlosperle Appartements in het centrum van Gerlos

Vaker in Gerlos geweest? Dan ken je vast en zeker de Milchbar nog en de twee vriendelijke blonde dames Tina en Isabell die daar jarenlang de scepter hebben gezwaaid. Die scepter hebben ze inmiddels overgegeven aan Fabian en Antonia, die daar nu verder zijn gegaan onder de naam DAHUAM.202., maar de dames runnen nog wel de appartementen erboven en ernaast. Dat zijn de Gerlosperle Appartements die dus in het hart van Gerlos liggen. Misschien ken je ze nog wel van deze video, toen afgelopen zomer enkele koeien een kijkje kwamen nemen bij de receptie.

15 procent korting in de kerstvakantie

Voor Black Friday hebben Tina en Isabell een heerlijke deal in een periode die al bomvol zit. Vrij last-minute zijn er drie appartementen vrijgekomen en de dames wilden de deal graag met onze volgers delen. Het gaat om:

  • Appartement Marianne (tot 5 personen) van 22, 23 of 24 december tot 30 of 31 december 2022
  • Appartement Sternschnuppe (2-4 personen) van 22, 23 of 24 december tot 30 of 31 december 2022
  • Appartement Isabell (tot 4 personen) van 22, 23 of 24 december tot 30 december 2022

Boek online of via een e-mail

De appartementen kun je direct online boeken via de website of even mailen naar [email protected] met het onderwerp ‘Black Friday’. Je spaart met deze actie enkele honderden euro’s op de totaalprijs, dus het is zeker het bekijken waard. En nogmaals: wacht niet te lang, want wij verwachten dat de appartementen snel weer weg zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in