Nieuwsalert per mail ontvangen

40 kilometer piste extra voor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skiën op de pistes van het Skicircus (Foto: Saalbach Hinterglemm)

Het is officieel. Vanaf winterseizoen 2015/16 kunnen bezoekers van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang ook gemakkelijk een bezoek brengen aan Fieberbrunn. De al jaren geplande verbinding wordt nu echt gebouwd. Het skigebied van Fieberbrunn wordt vanaf volgend seizoen compleet geintegreerd in het Skicircus. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang wordt Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Een mond vol, dat dan weer wel.

Nog in 2015 wordt een tienpersoons skillift gebouwd die de twee gebieden doet versmelten. Met de uitbreiding trekt het Skicircus 11 liften naar zich toe, waarmee totaal aantal liften in het skigebied op 68 uitkomt. De uitbreiding betekent ook dat er 40 kilometer extra aan het skigebied wordt toegevoegd. Voor de kosten van de verbinding draait het skigebied Fieberbrunn op. Zij verwachten door de uitbreiding een toenemend aantal toeristen te mogen herbergen.

Eén van de belangrijkste redenen voor gasten van het Skicircus om de uitbreiding te appreciëren is de vergrote mogelijkheid tot freeriden. Het huidige Skicircus staat vooral bekend om het apres-skiën, terwijl Fieberbrunn zich al tijden profileert als freeride gebied. In het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zou de combinatie van beide werelden perfect zijn.

Meer informatie vind je via Seilbahn.net.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in