Nieuwsalert per mail ontvangen

100 euro extra korting op wintersport bij Neckermann

Wintersportredacteur

Nog even een wintersport meepakken? Zorg dan dat je niet de hoofdprijs betaalt. Vanwege verschillende acties kun je aardig wat geld besparen. Zo heeft Neckermann tijdelijk een extra korting van 100 euro per boeking. Dat is bovenop de kortingen die er normaal al zijn.

Kortingen

Het winterseizoen is in volle gang. Op dit moment valt er in Oostenrijk een serieuze bak met sneeuw en in andere delen van de Alpen is het prachtig wintersportweer. Dat betekent dat het vast en zeker gaat kriebelen als je niet in de sneeuw zit. Deze periode is voor reisaanbieders een uitgelezen moment om van deze kriebels gebruik te maken. Daarom wordt er gestunt met kortingen en kun je voor een hele goede prijs op wintersport als je een beetje flexibel bent.

Als we even bij Neckermann kijken zien we bijvoorbeeld dat er geadverteerd wordt met ‘tot 40% korting’. Als je dan vervolgens even bij de aanbiedingen kijkt, zie je dat de kortingen nog verder oplopen. Zit er wat voor je bij?

Extra korting

Zoals gezegd wordt er flink gestunt met de wintersportvakanties. Bovenop de korting die je al krijgt, kun je nog eens 100 euro korting per boeking krijgen met de kortingscode ‘WINTER100’. Die code kun je helemaal aan het eind van het boekingsproces invullen. Kijk maar eens of er wat voor je bijzit.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in