Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zoek verkoeling op en boek: 12 aantrekkelijke wintersportdeals

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is nog hartje zomer in Nederland, maar waarom zou je niet alvast beginnen met het kijken naar wintersportdeals en het boeken van je wintersportvakantie? Boeken in deze tijd van het jaar levert je voornamelijk voordelen op. Zo zijn er nu bijvoorbeeld allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Zoek dus lekker de verkoeling op onder je parasol of binnen (met de airco aan), want ondanks de hitte is het toch al tijd om na te denken over de wintersport. Zeker met deze scherpe deals!

Ben je er nog niet helemaal over uit waar de volgende skivakantie naartoe gaat? Misschien kunnen deze wintersportdeals je helpen. Bekijk hieronder deals voor Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Wintersportdeals voor Oostenrijk

Er is veel keuze in Oostenrijk aan wintersportaccommodaties. Bekijk de wintersportdeals hieronder van Skichalets, een aanbieder van catered skichalets:

Deals voor Zwitserland

In Zwitserland zijn er ook allerlei leuke opties qua accommodaties te vinden. Zo kun je verblijven in veel leuke wintersportdorpen voor een goede prijs via Snowtrex:

Wintersportdeals voor Frankrijk

Wil je naar Frankrijk? Voor interessante prijzen kun je komend skiseizoen op de Franse pistes staan! Profiteer van aantrekkelijke deals in bijvoorbeeld in Val Thorens en Les Menuires. Of wat dacht je van een verblijf in Alpe d’Huez?

Voor een gunstige prijs naar Italië

Via Summit Travel zijn er ook vele wintersportdeals voor in Italië te vinden. Bijvoorbeeld de onderstaande fijne accommodatie:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in