Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zaterdag waarschijnlijk beste dag van seizoen in Winterberg

Stoeltjeslift en piste in Winterberg

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil je nog last-minute een keer naar Winterberg? Dan is morgen waarschijnlijk de beste dag van het seizoen voor een tripje. De condities zijn namelijk perfect en veel beter kan het niet worden. Het zonnetje schijnt, de pistes liggen er perfect bij en de omgeving is diep winters.

Het kan vriezen of dooien

In Winterberg kun je een heerlijke wintersport hebben, maar laten we eerlijk zijn, je moet wel een beetje geluk hebben met de omstandigheden. Vanwege de lage ligging zijn de condities er niet altijd optimaal. Met een beetje pech ski je in de regen in plaats van de sneeuw. Ook ligt er niet altijd even veel sneeuw. Maar op dit moment is het hemels in het skigebied!

Beste dag van het seizoen

De afgelopen dagen heeft het flink gesneeuwd in Winterberg en omgeving en na vandaag breekt eindelijk de zon door. De hele dag blijft de zon schijnen en de temperaturen blijven onder nul steken. De bomen zijn wit, er ligt meer dan genoeg sneeuw en dat zijn ideale condities voor een prachtige dag op de piste.

Last minute naar Winterberg

Wil je dus nog last minute naar Winterberg, stap dan morgen op tijd in de auto. Sla die vrijmibo over en ga vroeg je mandje in. Rijd morgenochtend een paar uur naar het oosten en geniet daarna op de latten. Zondag wordt het weer wat slechter, maar een nachtje blijven slapen kan natuurlijk altijd. Dan kun je immers ook de après-ski in.

Booking.com

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in